Page content

Behandeling Fobie en Angst

Behandeling Fobie en Angst

Ieder fobie is behandelbaar en in minder dan 3 sessies ben je meestal definitief vrij van je angsten en fobie. Deze fobie behandeling rekent met een fobie af zonder, vaak pijnlijke, confrontatiemethode. Dat heeft te maken met het onbewuste brein wat niets te doen heeft met de werkelijkheid.

Fobie en angst om hulp te zoeken

Veel mensen schamen zich voor hun angst. Dit omdat ze zelf heel goed weten dat deze angst irreëel is. En als je in je omgeving al voor je angst durft uit te komen stuit je vaak op onbegrip en totaal misplaatste herkaderingen. Of wordt er lachwekkend gereageerd.

Een fobie laat zich niet oplossen door relativeren of anders denken. Dit omdat een fobie een onbewuste strategie is en dus niet door denken wordt veroorzaakt. Logisch dat veel mensen schaamte ervaren omtrent soms zeer onverklaarbare angsten. Deze schaamte is de oorzaak dat er geen hulp wordt gezocht. En dat is een gemiste kans. Een fobie kan het dagelijks bestaan ingrijpend beperkend beïnvloeden.

Fobie behandeling in de praktijk

Een fobie behandeling betekent in de praktijk gemiddeld 3 pijnloze sessies waar je jouw onbewuste strategie om je angst te activeren herprogrammeert. Dat zonder confrontatiemethode of hypnose. De methode legt je strategie bloot en grijpt hierop in. In eenvoudige woorden: Het lukt je na een effectieve sessie niet meer om je angst te produceren, zelfs al zou je dit willen.

Afspraak voor een fobie behandeling maken

Zonder wachtlijst kan je snel terecht bij life coach academie voor een fobie behandeling. Neem even contact op om jouw persoonlijke situatie te bespreken met een life coach.

    Comment Section

    0 reacties op “Behandeling Fobie en Angst

    Plaats een reactie


    *