Page content

Over ons

Life Coach Academie biedt intensieve praktijkgerichte opleidingen. Met het accent op integratie van recente methodieken op het terrein coaching. Daarnaast verzorgen we individuele coach trajecten.

Deze werkwijze richt zich op het niveau van identiteit en emotionele blokkades: Waar de meeste onbewuste sabotage zich manifesteert. Denk daarbij aan verslavingen, angsten, fobieën, posttraumatische stress en emotionele problemen.

Visie

Veel coach trajecten en therapieën duren onnodig lang. Lossen problemen niet definitief op. We garanderen diepgaande verandering binnen 3 sessies.

Daarmee zijn we pioniers. Recente ontwikkelingen maken veel meer mogelijk dan reguliere methoden. En daar ligt dan ook onze passie: Bijdragen aan vernieuwende methodieken die leiden tot meer levensvreugde.

We reiken een werkwijze aan die sneller en duurzamer effect heeft. We staan dagelijks in de klei en spreken dus vanuit concrete ervaring.  Belasten je alleen met methodieken die echt transformeren.

In onze aanpak komen inzichten uit NLP, Psych-K, Emotionally Focused Therapy, systemisch werk en Voice Dialogue samen.

Life Coach Jasper van WellJasper van Well

Ik volgde opleidingen in binnen- en buitenland: Voice Dialogue, EFT, NLP, Hypnose en Transpersoonlijke Counseling.

Gaf in het verleden opleidingen voor diverse instituten. Maar bergen kaders kunnen belemmerend werken. Eenvoud brengt me terug naar missie: Bezit een enorme drive om bij te dragen aan een professioneler therapeutisch klimaat.

Maatje Bon

Groepen begeleid ik graag, binnen een dynamische natuurlijke leeromgeving en met waarachtige interactie met ieder individueel. Ook voor persoonlijke coaching ben ik er, met het hele palet van identiteitsniveau tot gedragsniveau.

Ik word gezien als energiek, slim, warm en puur. Mijn ‘hele systeem’ doet mee als instrument in mijn werk. Ik loop graag met je op, gelijkwaardig en nieuwsgierig.

Neem vrijblijvend contact op om jouw persoonlijke situatie te bespreken.